Om Hamlen

© 2014

Om Grundejerforeningen Hamlen


Grundejerforeningen Hamlen blev stiftet i 1975. Den består af 136 grunde fordelt på vejene Svinglen, Plejlen og Seglen i Viborg.


Grundejerforeningen ligger i det østlige Viborg, og bydelen har udviklet sig meget de seneste år med meget nybyggeri. Foreningen ligger i kort afstand til Overlund Bydelscenter, hvor der er gode muligheder for at handle, spise samt pleje krop og udseende.


Vejene er private fællesveje, og grundejerforeningen er pligtig til at stå for vedligehold. Dette og meget andet betales via et årligt kontingent, som betales af alle grundejere. Få et overblik over, hvad kontingentet dækker på siden Hvad får man for kontingentet.

 

Der er flere grønne områder på grundejerforeningens arealer, blandt andet en legeplads opført i 2013 og en boldbane opført i 2009. Ligeledes er der et dejligt grønt område mellem Seglen og Plejlen. Alle billederne på hamlen.dk er taget i området.


Kort og godt

Foreningen er en solid grundejerforening, der tager vare på grundejernes interesser og forpligtelser. Alle grundejere i området har pligt til at være medlem.

Copyright ©  All Rights Reserved